Oldalak

2012-04-13

Angyalhajjal bélelt csokoládéfészek, ibolyaszirupos kókuszfagylalttal


Ezt a rendkívül mutatós desszertet se gyorsan, se kevés munkával nem lehet elkészíteni, de néha-néha igazán megéri bevállalni. Bárkit lenyűgözhetünk vele. Kell hozzá némi gyakorlat, és nem is biztos, hogy elsőre tökéletesen fog sikerülni, de ez senkit ne tántorítson el az elkészítéstől.

Különlegessége, hogy a csokoládáfészek 3D-s, és nem formába van kiöntve.

A recept a Dining Guide-on olvasható.

3 megjegyzés:

  1. Csúcs vagy! Ibolyaszirupot és kandírozott ibolyát olyan jó lett volna csinálni, de sajnos errefelé nagyon kevés a virág, úgyhogy inkább hagyom őket.

    VálaszTörlés
  2. :D Köszi, Noémi.A sziruphoz ráadásul elég sok szirom kell, kevésből nem érdemes nekiállni.

    Anazar, nagyon-nagyon jó kombináció! ;)

    VálaszTörlés