Ezt a rendkívül mutatós desszertet se gyorsan, se kevés munkával nem lehet elkészíteni, de néha-néha igazán megéri bevállalni. Bárkit lenyűgözhetünk vele. Kell hozzá némi gyakorlat, és nem is biztos, hogy elsőre tökéletesen fog sikerülni, de ez senkit ne tántorítson el az elkészítéstől.
Különlegessége, hogy a csokoládáfészek 3D-s, és nem formába van kiöntve.
A recept a Dining Guide-on olvasható.
3 megjegyzés:
Csúcs vagy! Ibolyaszirupot és kandírozott ibolyát olyan jó lett volna csinálni, de sajnos errefelé nagyon kevés a virág, úgyhogy inkább hagyom őket.
Micsoda ízkavalkád!
:D Köszi, Noémi.A sziruphoz ráadásul elég sok szirom kell, kevésből nem érdemes nekiállni.
Anazar, nagyon-nagyon jó kombináció! ;)
Megjegyzés küldése