2011-04-08

Egy csipetnyi Andalúzia - felhívás receptversenyre


 Biztosan mindenkinek ismerősen cseng az ibér sonka vagyis jamón ibérico (nem füstölt), a sherry, avagy a vino de jerez és az olívaolaj, vagyis az aceite de oliva neve, amely csak néhány termék az andalúz gasztronómia emblematikus hozzávalói közül.

Az Extenda Andalúz kereskedelemfejlesztési iroda áprilisban meghirdeti az első receptversenyét a mediterrán diéta jegyében,  amelyre andalúz termékek felhasználásával készült recepteket várnak a jelentkezőktől.

A legjobb receptek beküldőinek jutalma, hogy részt vehetnek egy Andalúziából érkező sztárchef által vezetett főzőkurzuson és elsajátíthatják egy autentikus andalúz menüsor elkészítésének fortélyait. A nyertes recepteket egy illusztris zsűri választja ki, amelynek tagjai: Bíró Lajos a Bock Bisztro vezető séfje, Vajda Péter a Dining Guide vezető szerkesztője és Martin Goldman az andalúz mesterszakács.


A pályázat időtartama: 2011.04.18. - 2011.05.08.  Mindenki csak egyetlen recepttel indulhat!
A részletes játékszabályzat ezen az oldalon érhető el.

Nincsenek megjegyzések: