Ehhez a salátához a
kígyóuborkát és a hámozott
fekete retket nagyon vékonyan felkarikáztam, kissé besózva félretettem a hűtőbe.
A kevés levet amit engedett, kiöntöttem, majd egy kis
medvehagymamézzel,
natúr joghuttal, pici
almaecettel és egy csipetnyi
cayenne-i borssal ízesítettem. Extraként feldobtam pár darab főtt
fürjtojással.
Marha steak mellé tálaltam, szerintem jól megy a vörös húsokhoz.
2 megjegyzés:
Na,hát bekukkantottam hozzád s jól itt ragadtam.Máris csomó mindent akarok tőled elkészíteni s mind azonnal:))Írtó tetszik az oldalad és nagyon szépen fotózol,itt minden nagyon nekem való!De örülök,hogy megtaláltalak:)
Köszönöm szépen Edó, nagyon kedves vagy! Én meg annak örülök, hogy elnyerte tetszésedet az oldalam.:-)
Megjegyzés küldése