Hozzávalók
4 szelet tengeri halfilé
3 db biocitrom
petrezselyem
koriander
koriander
só
1-2 db lilahagyma
2 ek olívaolaj
(-halas fűszerkeverék)
Elkészítés
A halfiléket - amennyiben fagyasztott - kiolvasztom, majd egy tűzálló tálba fektetem. Fűszerezem és kb. 1 és 1/2 citrom levét ráfacsarom. Egy citromot, és a hagymát vékony karikákra szeletelem és a filékre fektetem őket. Meglocsolom az olívaolajjal és 30-40 percre, lefedés nélkül 200º-os sütőbe teszem.
Sült újkrumlival tálaltam.
Megjegyzés: Attól függően, hogy mennyire zsíros vagy sovány halból készül az étel, annak megfelelően változtatom az olívaolaj mennyiségét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése