Hozzávalók
2 szelet busa (80 dkg)
vaj vagy olívaolaj
fél kg spenót (lehet mirelit is)
3 tojás
reszelt sajt
3 gerezd fokhagyma
só, halas fűszerkeverék
Elkészítés
A halat sózom, megszórom a fűszerkeverékkel majd egy serpenyőben felhevített vajon mindkét oldalát átsütöm. A tojást keményre főzöm, karikákra szeletelem.
A megtisztított fokhagymát összenyomom, kevés vajjal és a spenóttal néhány perc alatt megpárolom.
Az elkészült spenótot leterítem egy jénai tálba, ráfektetem a halszeleteket, rárakom a tojáskarikákat végül megszórom sajttal.
200 fokra előmelegített sütőben még 20-30 percig sütöm.
Ízlés szerinti körettel lehet társítani, én ezúttal Risotto Nero-val tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése